• +359 888 099 099

За Нас

Нашият Екип


„София Ленд Риъл Естейт“ е създадена, за да посредничи ексклузивно при продажбата на недвижими имоти в най-големия нов жилищен проект в столицата – „София Ленд Резиденс“.

Компанията работи с подбран кръг от консултанти – собствени служители и асоциирани експерти. Техният опит включва успешно подготвени и изпълнени проекти в публичния и частния сектор. Дейността на фирмата обхваща процедурата от запознаване на клиентите с инвестиционен обект, ценообразуване, юридическа, инженерна и финансова консултация и правни и административни услуги по подготовка и реализация на сделка с недвижим имот. Стилът на работа на дружеството е коректно и открито общуване с клиентите и с колегите от бизнеса. Основна цел на работещите в“София Ленд Риъл Естейт“ е професионално и качествено обслужване на клиентите с грижа за интересите им и гарантиране на сигурност в целия процес по сделката с недвижим имот.

Бойко Бойков

Управител

“Ние имаме мащабно мислене но сме прецизни в детайлите също, което е гаранция за качество и добър стандарт на живот в симбиоза с природата”

Любомир Димитров

Специалист Продажби / Финансов Консултант

Инж. Ивета Атанасова

Специалист Продажби / Строителен Инженер

Паола Ненова

Офис Мениджър

0

Месеца архитектурно планиране

0

Месеца строителен процес

0

Година на въвеждане в експлоатация

Партньори